League of Legends Turnir - Balkan School - SA-MP Server & Online Gaming Community

 

Članci

League of Legends Turnir

Posted on

 

League of Legends Turnir

 

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo da Balkan School zajednica sredinom marta organizuje veliki turnir u League of Legends igri. S’ tim u vezi želimo sve igrače LoL-a da pozovemo da se prijave i učestvuju u ovom velikom turniru.

Nagrade:

 

PRVO MESTO: Svaki član ekipe može da izabere između 1580 RP poena u LoL-u (ukupno 7900 RP) ili 15 DP poena na Balkan School RolePlay serveru (ukupno 75 DP).

DRUGO MESTO: Svaki član ekipe može da izabere između 750 RP poena u LoL-u (ukupno 3750 RP) ili 5 DP poena na Balkan School RolePlay serveru (ukupno 25 DP).

TREĆE MESTO: Svaki član ekipe može da izabere između 350 RP poena u LoL-u (ukupno 1750 RP) ili 3 DP poena na Balkan School RolePlay serveru (ukupno 15 DP).

Prijave: 

Učešće je besplatno i svako može da učestvuje tako što vodja/kapiten tima popuni formular i prijavi svoju ekipu na nasem forumu.

LINK ZA PRIJAVE

Naravno pre ostavljanja prijave potrebno je da se registrujete na forum, registracija je jednostavna, samo se prijavite pomoću vašeg FB profila ili možete se registrovati standardnim putem sa emailom

TUTORIJAL ZA REGISTRACIJU

Sve ostale informacije možete pročitati ovde.

Sva pitanja, nedoumice ili bilo šta slično postavite ovde. Ili možete jednostavno posetiti naš Team Speak server i lično organizatorima postaviti pitanje (udjite u sobu/kanal League of Legends). IP: ts3.balkan-school.com:9994