Kako skinuti GTA San Andreas - Besplatno skinite GTA San Andreas

 

Članci

kako-skinuti-gta-san-andreas

Kako skinuti GTA San Andreas

Posted on

Pozdrav svima, u ovom postu prezentovaćemo vam kako skinuti GTA San Andreas. Prije skidanja igrice, morate imati program koji se zove Torrent.

Kako skinuti Torrent

Najjednostavnije bi bilo da radite preko µTorrenta, koji možete skinuti sa sledećeg linka – http://www.utorrent.com. Kada uđete na ovaj sajt, izaberite Basic (besplatnu) verziju µTorrenta i kada skinete program, instalirajte ga. Tokom instalacije, sve što morate da radite je da birate opciju “Next” i da uklonite štrik sa opcije da se µTorrent pali čin pokrenete računar – opcija “Start µTorrent when Windows starts up”. Prilikom instalacije povedite računa da ne skinete i neke reklame, koje će vam samo usporiti računar.

Kako skinuti i instalirati GTA San Andreas

Nakon što uspješno instalirate µTorrent možete preći na sledeći korak. Prvo trebate posjetiti našu Download zonu – https://balkan-school.com/download/ i kliknuti opciju za preuzimanje GTA San Andresa. Zatim kopirajte adresu linka sa opcije “Get this Torrent”, tj. sa ove opcije –

kako-skinuti-gta-san-andreas-torrent

Onda, otvorite µTorrent i u okviru menija “File” imate opciju “Add Torrent from URL” –

kako-add-torrrent-form-url

Izaberite tu opciju i automatski će vam se nalijepiti link koji ste kopirali, i samo kliknite “OK”.

Zatim vam se otvara novi prozor, u kojem birate mjesto na vašem računaru gdje će se nalaziti folder koji će vam koristiti za dalju instalaciju GTA San Andreasa. Moja preporuka je da je stavite na desktop. Kada to završite, automatski se započinje skidanje GTA San Andreasa. Kada se skidanje završi, na početnom ekranu (Desktopu) pojaviće vam se folder, čiji bi sadržaj trebao ovako da izgleda –

kako-izgleda-skinuti-folder

Ukoliko vam ovaj folder ne izgleda kao folder sa slike, nešto ste pogrešno uradili, i pokušajte ponovo od početka da instalirate GTA San Andreas.

Sledeće što treba da uradite jeste raspakivanje ovih fajlova. Najjednostavniji program koji se koristi za ovu radnju je 7-Zip. Ovaj program možete skinuti sa sledećeg linka – https://www.7-zip.org/download.html. Instalacija ovog programa vrlo je jednostavna, ukoliko je vaš računar 32-bitni, skinite program sa prvog linka, a ukoliko je 64-bitni onda skidate program sa drugog linka –

kako-download-zip

Nakon što uspješno instalirate ovaj program, kliknite desnim klikom na prvi fajl iz foldera GTA San Andreas, zatim, na opcije “7-Zip -> Extract to “hlm.gtasa/” –

extract-gta-san-andreas

Ukoliko ste sve uradili kako treba započinje raspakivanje fajla, i kada se to završi, pojavljuje vam se novi folder koji se zove “hlm.gtasa”. U tom folderu nalazi se veći broj stavki.

Nas najviše zanima Aplikacija “Setup”. Klikom na tu aplikaciju prvo se otvara prozor u kojem birate jezik na kojem će se odviti instalacija, zatim se otvaraju prozori na kojima je dovoljno klinkuti “Next”, složiti se sa uslovima korišćenja i odabrati lokaciju na vašem računaru na kojoj će se nalaziti GTA San Andreas. Kada izaberete lokaciju, izaći će vam dva pitanja, pažljivo ih pročitajte i kliknite “Yes” ili “No”, u zavisnosti od toga da li se slažete sa tim ili ne. Onda je potrebno da još jednom kliknete “Next” i igrica počinje da vam se instalira.

Kako krekovati GTA San Andreas

Nakon što se instalacija završi, morate krekovati igricu. Da biste krekovali igricu, opet se vratite u folder “hlm.gtasa” i uđite u folder “HOODLUM”. Onda kopirajte sve stavke koje se nalaze unutar foldera i pronađite gdje vam je instaliran GTA San Andreas. Ukoliko vam je instaliran po default-u, onda ćete ga pronaći na sledećoj lokaciji – “Computer” -> “Local Disk (C:)” -> “Program Files (x86)” -> “Rockstar Games” -> “GTA San Andreas”.

Sve što treba da uradite nakon toga je da u folderu “GTA San Andreas” nalijepite stavke iz foldera “HOODLUM”. Ukoliko se imena određenih stavki budu preklapala, samo kliknite “Copy and Replace”. Ako ste sve uradili kako treba, možete igrati GTA San Andreas Singleplayer.

Često postavljana pitanja u vezi skidanja i instalacije GTA San Andreas

Pitanje: Da li obavezno moram koristiti µTorrent i 7-Zip prilikom skidanja, odnosno instalacije?

Odgovor: Naravno da ne. Ukoliko posjedujete programe sa sličnom namjenom kao ova dva, možete ih koristiti, tj. umjesto µTorrent-a možete koristiti BitTorrent, Vuze-Vuze itd. Umjesto 7-Zip možete koristiti razne druge programe za raspakivanje kao što su WinRAR, WinZip itd.

Pitanje: Zašto mi se pojavljuje error “GTA SA requires at least DirectX 9.0”?

Odgovor: Ako vam se ovo dešava, otiđite u Control Panel, pronađite opciju “Uninstall a Program” i kada to otvorite, sa strane imate opciju “Turn Windows features on or off”, zatim pronađete “Legacy Components”, kliknete na plusić pored ove opcije, otvara vam se opcija “DirectPlay” i sve što treba da uradite je da označite štrikom ovu opciju. Nakon toga, kliknete “OK” i sačekate par sekundi.

Pitanje: Zašto mi piše “Insert CD/DVD” kada hoću da igram GTA San Andreas?

Odgovor: Zato što nije izvršen proces krekovanja, tj. poslednji proces prikazan u tutorijalu. Sve što treba da uradite je da ponovite ovaj proces.

To bi bilo to što se tiče ovog tutorijala, nadamo se da vam je sada jasno kako skinuti GTA San Andreas. Ukoliko imate nekih nedoumica, zamolio bih vas da posjetite naš forum https://balkan-school.com/forum/ i siguran sam da će članovi naše zajednice imati odgovor na sva vaša pitanja.