Dan Lidera 13.08.2018 - Balkan School - SA-MP Server & Online Gaming Community

 

Članci

Dan Lidera 13.08.2018

Posted on

Dana 13.08.2018. godine lideri svih organizacija u saradnji sa vodjama lider tima Karlo_Rose i Soprano organizovali su “Dan lidera”.

Mogli smo videti rad i trud lidera i njihovih članova tako što je svaka organizacija pripremila nešto kako bi zabavili igrače. Kao i uvek neki su se bolje pokazali a neki manje.

Započeli smo sa rutinskom kontrolom na graničnom prelazu Beograd-Sarajevo koju je održala Saobraćajna policija.

 

Nakon toga Auto-Moto Savez u saradnji sa Bolničarima nam je pokazao spašavanje povređenog u udesu.

 

Al-Kaida i Mara Salvatrucha 13 su nam prezentovali jedan od ilegalnih poslova i svoju bazu.

Naši vredni Bolničari su i na dan lidera radili pa su morali spašavati živote. Imali su jako tešku i zahtevnu operaciju.

Zagrebačka Policija i Beogradska Policija su saznali da banda Ballas radi neke ilegalne poslove pa su odlučili odraditi raciju na njihovu bazu.

Specijalna Antiteroristička Jedinica je morala spriječiti pljačku zlatare koju su pljačkali Ruska Mafija i Grove Street Family. Koja je uspiješo spriječena.

Juarez Cartel je htjeo doći do lakog novca tako što je oteo bankara, ali brzom intervencijom Sarajevske Policije to je sprečeno.

Nuestra Familia je odlučila i naše drage civile i turiste naučiti pljačkati,  tako što su ih pozvali da svi zajedno pokušaju opljačkati banku.

La Cosa Nostra nas je vodila na jednu lepu ekskurziju po našoj republici. Išli smo na Mount Chiliad i bilo je odličnu iskustvo.

I za kraj išli smo svi zajedno na druženje u “Crvenu Zonu”.

Nadamo se da ste i vi uživali u ovom danu kao i mi.

 

– Karlo_Rose